Cégünkről

A rendszerváltás idején jött létre az ANTIK-MODERN elnevezésű, régiségekkel foglalkozó cég is, amely családi vállalkozásként működik 1989 óta. Vezetője, Tar Judit, pedagógusi végzettsége ellenére mindig is a művészetek és a régiségek felé vonzódott. A régiségkereskedelmet és a hozzá kötődő szolgáltatásokat ötvöző cégének profilja lakberendezéssel és belsőépítészettel is bővült 2005-ben. Az ANTIK-MODERN tevékenységi köre rendkívül széles: a műtárgyak értékbecslése, s a szaktanácsadás mellett vállalja a megbízók aukciókon való képviseletét, a műtárgyak (festmény, bútor, ezüst, porcelán) bel-és külföldre szállítását, ez utóbbinál a szükséges engedélyek beszerzését a múzeumoktól, kulturális és egyéb szakhatóságoktól. A cég intézi a speciális export-csomagoltatást, a vámkezelést, a szállítmányoztatást, a biztosítást – az export-import területén egyaránt.

Az ANTIK-MODERN másik fő tevékenysége, az Art Nouveau és Art Deco ékszerek, bútorok és tárgyak, lakberendezési kiegészítők felkutatása, felújítása és értékesítése.

A különleges, egyedi bútorok,tárgyak a szakszerű restaurálás következtében ismét régi fényükben láthatók. Mivel a régi tárgyak beszerzési forrásai elapadóban vannak, annak érdekében, hogy a legszebb, legérdekesebb tárgyak nem menjenek feledésbe, az ANTIK-MODERN megrendelésre vállalja ezek újragyártását a vevő által rendelt anyagból és színben.